تحقیق شماره 11(تخم مرغ- آلرژی چیست) -
سفارش تبلیغ
صبا ویژن
صفحه نخست        عناوین مطالب          نقشه سایت              ATOM           
گروه آموزشی حرفه و فن کنگان گروه آموزشی حرفه و فن کنگان گروه آموزشی حرفه و فن کنگان گروه آموزشی حرفه و فن کنگان گروه آموزشی حرفه و فن کنگان گروه آموزشی حرفه و فن کنگان
درباره وبلاگ


این وبلاگ در تاریخ29/11/1386 توسط سرگروه حرفه وفن کنگان طراحی گردیده است.امید است همکاران، دوستان و دانش آموزان عزیز با نظرات و پیشنهادات سازنده خود،در هر چه بهتر شدن مطالب این وبلاگ مرا یاری نمایند.
آرشیو وبلاگ
نویسندگان

«به نام ذات بی همتا» 
 نام ونام خانوادگی محقق :فهیمه ابراهیمی

 کـــــــــــــــلاس :ســـــــــوم راهنمایی 

نام کتـــــاب:اطلاعات علمی و فنی      

مولف:سیسل اویری             

 

موضــــــوع: 1 -از تخم مرغ چه میدانید؟ 2 - آرژی چیست؟

از تخم مرغ چه می دانید ؟

                                                    

کسی به درستی نمی داند ، که تخم مرغ برای اولین بار در کجا ، و توسط چه کسانی خورده شده است ، ولی آنچه که مسلم است تخم مرغ از قرن ها قبلا تاریخ غذای مناسبی برای انسان به حساب می آمده است .

مرغ خانگی هم ، که معمولاً مولد تخم و مرغ است ، احتمالاً مدت ها پیش از تاریخ در جنگل های هندوستان زندگی می کرد ، و از آنجا به تمام دنیا پراکنده شده است . آن طور که در تاریخ می خوانیم ، مرغ خانگی را دست کم 15 قرن قبل از میلاد می شناختند ، و از گوشت و تخم آن استفاده می کردند . و زمانی که رومی ها به سوی شمال پیشروی نمودند ، متوجه شدند ، که مرغ خانگی در آلمان و فرانسه و انگلستان نیز از مدت ها پیش پرورش می یافت . اما همین مرغ خانگی از زمانی که به امریکا راه یافت ، که «کریستف کلمب»  برای دومین باربه سال 1493 به آنجا مسافرت کرد . به هر حال قدمت مرغ خانگی در کشورهای مخلفهر چه باشد ف امروزه همه جا پرورش داده می شود ، و در سراسر دنیا بیش از هر جانور دیگر برای انسان مواد غذایی تولی می کند ، که در راس آنها تخم مرغ است .

اما نباید فراموش شود که تخم مرغ فقط به مرغ خانگی اختصاص ندارد . مثلاً تخم اردک هم به موزات آن مصرف می شود ، که از تخم مرغ خانگی بزرگ تر و مقوی تر است . از طرف دیگر اردک در تخم گذاری بر مرغ خانگی پشی می گیرد . مثلاً یک نوع اردک قطبی وجود دارد، که سالی 365 تخم می گذارد .

بیماری هایی که از حیوانات خانگی سرایت می کنند

بشر از زمان های قدیم به اهمیت و منافع حیوانات پی بر ده ، و از این رو به پرورش و اهلی کردن آنها همت گماشته است . ولی این دوستی اشکالاتی هم به بار آورده است . چه آنها مهمتر ین عامل سرایت بیماریهای هستند ، و هر کدام می توانند میکرب چند بیماری را به انسائن منتقل کنند . ما در اینجا بیماری های ناشی از چنگ زدن گربه را مطرح می کنیم :

در غالب موارد بازی باگربه منجر به چنگ زدن می شو د ، که بیشتر اوقات عارضه اش عبارت از درد مختصر و موقتی در دست یا صورت است . اما گاهی اوقات منجر به یک نوع بیماری به نام «لمفور تیکولوز» می شود . عامل این بیماری نوعی ویروس است که گربه به انسان منتقل می کند . ولی این ویروس باعث بیماری خود گربه نمی شود . کوشش هایی که برای از بین بردن این ویروس از پنجه های گربه به عمل آمده ، بی نتیجه مانده است .

چند روز بعد از چنگ زدگی ، خراش های حاصل منبع تاول های اصلی می شوند . نزدیک به این تاول ها ، و حتی در سایر قسمت های بدن نیز غده های متورم و دردناکی ظاهر می شوند . مثلاً اگر چنگ زدگی دربازوست ، غدهی مزبور در زیر بغل ، و اگر در صورت است ، غده در گر دئن ظاهر می شود . در این موقع هرچه حرارت بدن بالا می رود ، سردر د شدید ، و درد عمومی بدن بیمار را می آزارد پس باید قبول کنیم ، که گربه وسیله ی بازی نیست ، و نباید به آن .امکان دهیم که چنگ بزند .

 

آلرژی چیست ؟

برخی از مردم نسبت به مواد بی ضرر معمولی حساسیت بیش از حد دارند ، در صورتی که این مواد برای دیگران کوچک ترین آسیبی نمی رسانند ، از قبیل بوی بعضی از گل ها ، و بخار غذاها ، و نوع برخی از لباس ها ، یا بعضی  مواد پروتئینی و ... و یا بعضی عووامل فیزیکی مانند نور و سرما و غیره ...  این گونه چیزها برای برخی افراد آلرژی زا به حساب می آیند .

اما در مورد این که چرا این گونه چیزها برای برخی افراد آلرژی زا به حساب می آیند ، ولی برای سایرین هیچ گونه ناراحتی به وجو د نمی آورند ، باید بگوییم که هنوز به درستی دلیل آن را نمی دانیم . فقط عده ای از دانشمندان بر این عقیده اند ، که وراثت در این مورد نقش عمده ای دارد . برخی از متخصصان هم نظر می دهند ، که برای مبارزه با آلرژی باید بدن را تقویت کرد . همچنین بعضی از پژوهشکران نیز آن را زاییده ی حالات روحی هر شخص می دانند مثلاً وقتی به طور نا گهانی شخصی دچار خشم و غصه و ترس و نظایر آنها شود ، ممکن است نسبت به نوعی از مواد دور بر خود حساسیت پیدا کند . در همچو افراد وقتی مواد آلرژی زا وارد بدن می شوند ، برخی از سلول های بدن که تحمل ورود آنها را ندارند ، پادزهر خاصی تولید می کنند ، تا آنها را دفع نمایند . تولیدی سریع این پادزهر عکس العمل های ناخوشایندی را نیز در بدن شخص مریض به وجود می آورد که معمولاً با عطسه و سرفه و نفس تنگی و اضطراب های خاصی همراه است ، و ما آن را آلررژی می نامیم .




موضوع مطلب :

          
شنبه 91 اردیبهشت 2 :: 2:40 عصر

پیوندها
آمــار سایت
رتبـه ما در گوگل
فروشگاه اینترنتی

فروشگاه اینترنتی میهن مارکت

فروشگاه اینترنتی میهن مارکت

به وقت کنگان
امکانات جانبی